Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Marketing olfactiv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Cum miroase marca dvs?

Serviciile olfactive ale Mood Media transforma perceptia identitatii marcii dvs. Parfumuri atent selectionate creeaza legaturi puternice intre marca dvs si clienti, mult timp dupa ce acestia au parasit locatia.  

Apel la simturi

Studii efectuate de Mood Media in colaborare cu ESOP arata factorii cei mai importanti desemnati de clienti pentru evaluarea unei locatii: miros, curatenie, spatiul de miscare si muzica. Mirosul este pe primul loc. O experienta placuta la nivel olfactiv va poate asigura ca ei se vor intoarce in locatia dvs. Pentru aceasta, aveti nevoie de expertiza profesionista si tehnologie adecvata.  

Senzatiile de armonie si relaxare pe care le percepem mirosind o aroma placuta determina reactii la nivel subconstient, o subtila alterare a perceptiei timpului si ne influenteaza amintirile. Mood Media va poate propune modalitati pentru ameliorarea considerabila a ambientului in spatiile comerciale.

Orice strategie de marketing multisenzorial se bazeaza pe apelul la simtul mirosului pentru o experienta de brand placuta si armonioasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura