Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutii de publicitate in-store

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Mood Media vrea sa demonstreze agentiilor si clientilor de publicitate avantajele publicitatii in marile lanturi de retail: doar la punctele de vanzare se poate obtine un real ROI.

Publicitatea la punctele de vanzare garanteaza trimiterea informatiilor catre public in timp real, spre deosebire de mesajele transmise prin radio si TV, care nu garanteaza atingerea tintelor. Mai mult, fiind considerate adevarate suporturi media, punctele de vanzare prezinta avantajul unei pozitionari exacte si a unui contact direct cu publicul.  

Daca se ia in considerare intreaga retea comerciala a clientilor Mood Media si se compara toata aceasta audienta cu cea a unui post de radio sau TV, audienta saptamanala a Mood Media este de 100 milioane de oameni care aud, vad sau experimenteaza continutul nostru!

Clientii nostri care au folosit marile lanturi de retail pentru publicitate au inregistrat succese si sunt foarte multumiti de rezultate. Iar clientii nostri care isi vand spatiul publicitar in-store isi suplimenteaza veniturile substantial.

De ce este eficienta publicitatea in-store?

Obiectivele care stau in spatele achizitionarii / vanzarii de spatiu publicitar in programele audio sau video difuzate in marile lanturi de retail difera de la o companie la alta. Insa orice strategie media in acest domeniu trebuie sa tina seama de urmatoarele:

Cresterea vanzarilor

Toate studiile arata ca publicitatea si promovarea unui produs creste vanzarile acestuia. Mai mult, a face publicitate unui produs implica de cele mai multe ori cresteri pe toata gama respectiva.  

Generarea de venituri suplimentare

Vanzarea spatiului publicitar, audio sau video, permite asigurarea unor venituri din bugetele de trade marketing ale furnizorilor proprii, precum si ale clientilor externi.  

Reducerea costurilor

Generarea de venituri comerciale prin publicitate ajuta la reducerea costurilor investitiei initiale in sistemul audio sau video. Vanzarea spatiului publicitar devine astfel o parte esentiala a finantarii proiectului.


Informarea crescuta a clientilor finali

Asocierea dintre publicitatea contractata de clientii externi cu promovarea propriilor produse si servicii permite crearea unui continut variat, adica o valoare adaugata pentru clientul final, mult mai informat atunci cand ia decizia de cumparare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura