Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutii de marketing pentru continut multimedia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Inchideti ochii si ganditi-va la marca dvs. Ce vedeti?

Animatiile video pentru ecranele din punctele de vanzare au ca obiectiv divertismentul, informarea si comunicarea cu clientii. Reprezinta o imensa valoarea adaugata, indiferent de tipul afacerii dvs.  

De la conceptul initial pana la realizare, echipele de designeri ale Mood Media identifica obiectivele afacerii dvs si le transforma in strategia perfecta pentru continutul vizual.  

Mood Media va ofera diverse servicii vizuale: creatii de animatii pentru ecranele din punctele de vanzare, programe TV personalizate, info-kiosk, video jukebox.  

Abordarea noastra

De la identificarea obiectivelor de comunicare pana la transpunerea lor in identitatea vizuala finala, Mood Media se ghideaza dupa principiul “Tehnologia in serviciul Continutului”. Animatii de logo, spoturi video publicitare, fotografii, texte, filme – orice tip de continut poate da viata ecranelor dvs.

Mood Media va ajuta sa gasiti mixul potrivit de promovare, informare sau divertisment, folosind scenarii de difuzare adaptate obiectivelor dvs. de comunicare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura